MamiSandra

Štikli

Petek, November 20, 2009 · 3 komentarjev

Včeraj sta se punci dolgo zabavali na hodniku. Ni mi bilo čisto jasno, kaj počneta. Potem pa le pokukam in vidim, da pomerjata moje in moževe čevlje. Cela žurka.

Ko sem bila punčka, sem pri noni, kjer je živela tudi teta s sestrično, fantazirala o tetinih čevljih. Teta je nosila take seksi, z visokimi petami. In tudi šminke je imela. Polno torbo. Nekega dne, ko smo prišli na obisk in so se odrasli zaklepetali v kuhinji, sem se prav po vohunsko izmuznila na hodnik in z nasmeškom do ušes pomerjala tetine čevlje. Seveda so mi noge klecale v njih in nekajkrat bi si skoraj spahnila gleženj, ampak želja je bila močnejša od razuma. Po nekajkratnem dokaj uspešnem postavljanju na noge in štrkljanju ob steni, sem se odpravila ven. Kot prava gospodična. Smola le, da sem se na strmih stopnicah spotaknila in z vrha naredila par prevalov do dna. Ni bilo ravno prijetno. Starši so seveda slišali ropot in jok in me prišli rešit. Na srečo sem jo odnesla le s parimi buškami, otečeno usnico in novim odnosom do visokih petk.

Še danes nimam visokih pet v svoji zbirki čevljev. Mogoče pa je že čas, da si kake omislim. In postanem femme fatal, ali nekaj takega. Ni še prepozno.

 • Share/Bookmark

Kategorije: Družina · nekategorizirano
Tagano: ,3 odzivov ↓

 • ana od srca // Petek, November 20, 2009

  Oj, se smejem, in jaz sem prav danes pisala o visokih petkah! :-) :-)

  Pomerjanje je tako super!

  Veš, kako se spomnim, kako sem stikala po maminih predalih in občudovala rute!! Marsikatere rute nikoli ni dala na glavo, vedno jih je šparala! In jaz sem si kot majhna punčka rekla: Ko bo mama umrla, bodo tele rute moje!

  In ko je moja mama umrla, sem res vzela nekaj njenih rut …

  In zanimivo, ko so bile moje punce majhne, so gledale moje rute in rekle: Ko boš ti umrla, si bomo razdelile tvoje rute! :D

 • Sandra // Sobota, November 21, 2009

  @Ana: Sem videla, ja, da sva obe na isti dan pisali o isti stvari. Blogerska telepatija, al kaj? Hi, hi.

 • ana od srca // Sobota, November 21, 2009

  hi hi :-)