MamiSandra

Hrestač

Torek, December 29, 2009 · 2 komentarjev

sm_hrestac_velika_V.jpg

E me je povabila na baletno predstavo. V zadnjem hipu sem ugotovila, da je primerna tudi za otroke, in odpeljala s sabo še M. Predstava je bila dokaj povprečna, to je moje laično mnenje. Nekaj baletnikov je bilo tako nevzklajenih in nerodnih, da je že malo preveč bodlo v oči. Z E sva se temu večkrat nasmejali. Smejali pa sva se tudi vprašanju gospodiča, ki ga je bila deležna lepo opravljena gospodična za nama, Ti, kako dolgo bo to še trajalo? Še dobro, da sva midve pustili moški del ekipe doma.

V celoti gledano je bilo prijetno. Zaradi prijazne družbe in nežne glasbe, ki je v živo igrala pod odrom. Najlepše je bilo opazovati M, kako s široko razprtimi usti spremlja dogajanje na odru. In ko sva šli domov, je vso pot poskakovala in plesala. Morda se nam obeta nova prima balerina.

 • Share/Bookmark

Kategorije: Mestno življenje · balet
Tagano: ,2 odzivov ↓

 • ana od srca // Torek, December 29, 2009

  Pred leti … morda petimi … je tistega najbolj nagajivega malega otroka plesala moja hčerka! Tako je zame Hrestač tista predstava! Tista in nobena druga!

  Žal je bolezen spremenila mnogo stvari.

  Želim tebi in tvoji družini vse dobro! :-)

 • sandricasandrica // Torek, December 29, 2009

  To je pa moralo biti lepo. In zelo me je stisnilo pri srcu, ko sem brala o bolezni … Tudi pri nas vemo nekaj o tem. Lep dan ti želim.