MamiSandra

MamiSandra postane retro

Sreda, Februar 10, 2010 · 6 komentarjev

MamiSandra si zelo želi novih očal in tapet. Pri obojem je težava v tem, da ima mamiSandra malo hecen okus. Všeč so ji, namreč, retro stvari. Kar bi pri očalih zgledalo približno takole …

154.jpg

Ne, to nisem jaz. Ne še. Pri tapetah pa takole …

20091210_639.jpg

Pri očalih je težava v tem, da bi ob morebitnem nakupu takih očal z mano v štric hodili le še moji otroci; pa še ti samo zato, ker jim drugega ne bi preostalo. Pri izbiri tapet je stvar malo bolj preprosta. Izberemo, kupimo, nalimamo, ko se jih naveličamo, preprosto zamenjamo stanovanje in tapete niso več naš problem.

Mimogrede, tapete se menda dandanes odstranijo veliko lažje kot nekoč (ali morda kdo kaj ve o tem?), tako da z možem resno razmišljava o nakupu otroških tapet za v novo otroško sobico. Nekaj takega ali takega. M namreč rabi prostor za šolski kotiček. Pisalno mizo bo mož verjetno naredil sam, stol bo iz Ikeje, polička pa je že na poti.

No, v glavnem, če vidite kje žensko, podobno Woodyju Allenu ali pa glavnemu igralcu iz Doma za obešanje, se smejte in mahajte – to bom, namreč, jaz.

 • Share/Bookmark

Kategorije: Dom
Tagano: , ,6 odzivov ↓

 • Teja // Sreda, Februar 10, 2010

  Sandra, ne se sekirat, retro je IN ;) Glede tapet pa ne bi vedela. Lahko pa sobo prebelita (oz. pre-barvata) in kupita nalepke za zid. Ful so lušne in zlahka se odlepijo. Jaz sem ene dve leti nazaj kupila sončnice v Euro Spinu, drugače pa jih imaš ful na e-bayu (wall stickers, wall decor,…). Veselo prenavljnje sobice in objavi kakšno slikico, ko končate :)

 • sandricasandrica // Sreda, Februar 10, 2010

  Teja, hvala. Sobica je še v idejni zasnovi. :D Ampak, ko bo nared, jo z veseljem pokažem.

  Upam, da ne boš huda, če povabim bralce mojega bloga, da spremljajo še tvojega.

  Hm, hm … Torej. Brula, alias Teja z obale, je kot majhna zelo rada brala Lepo Vido in se je odločila, da odide v širni svet svojo srečo iskat. :D S to razliko, da verjamem, da jo bo ona tudi dejansko našla. Sveže oženjena in ravno doktorirana je pospremila moža v Singapur na južno stran zemlje, kjer ”zamorci neumiti brez brisač, vode žive” … Ah, ne, oprostite, to je pa že druga zgodba.

  Tu je blog, ki je vreden vašega obiska: http://teja-brula.blogspot.com/

 • ana od srca // Petek, Februar 12, 2010

  Meni se zdijo najlepše tapete – otroške risbe! :-)

  To pa poznam, da ne bi nihče hodil ob tebi. Tako se jaz počutim ob mojem možu, ki trmasto vztraja pri gumijastih škornjih, ki so za moje pojme samo za v hlev – on pa po mestu … :-( :-)

 • sandricasandrica // Petek, Februar 12, 2010

  Ana, pol bi bla midva za skup … :D

 • ana od srca // Petek, Februar 12, 2010

  bi bla, bi bla :-) moj zna iti ven v kratkih hlačah – tudi zdaj, če ga piči – tja do šole, 5 mibnut daleč, naši otroci in jaz pa grrr!

  a kaj čmo, to je še ta malo zlo, kajne!

  da ti povem, da sem nekoč sešila iz domačega platna nekakšno haljo za svojega moža, malo za hec – on se je pa oblekel in šel po Šiški v tistem – kako me je bilo sram! on se je pa smejal, meni seveda, potem je pa vse resen hodil po ulici, ljudje niso vedeli, kaj to pomeni.

  :D

 • sandricasandrica // Petek, Februar 12, 2010

  Ana: A ni to fajn, da je človek za hece. :D Ja, saj razumem, da zna biti zoprno, pa tvoj mož tudi, zato si vas pa vsaketoliko malo privošči. :D